Programma

ZAT. 24.03.2018 - MUSICAL ‘GOODBYE NORMA JEANE’

Share

 

Goodbye Norma Jeane

Op zondagavond 5 augustus 1962 overlijdt Marilyn Monroe. 26 jaar later belt een jongeman aan bij een kleine flat in een Engels dorp. Norma Edwards, een vrouw van 62, opent de deur …

In Goodbye, Norma Jeane staan Ann Van den Broeck en Anne Mie Gils, twee van Vlaanderens bekendste musicalactrices, op de bühne. Michiel De Meyer neemt de mannelijke rollen voor zijn rekening. De musical kende zijn première begin 2017 in het Fakkeltheater te Antwerpen en oogstte in de Vlaamse en Nederlandse pers laaiende kritieken. Voor het eerst professionele musical in Kruishoutem!

Bekijk hieronder een impressie van de premiére:

 

Ticket: €25. Bestel hier uw tickets.

ZAT. 08.09.2018: THEATERMAKERY HET EENZAME WESTEN - ‘DE SLACHTINGE

Share

2

Wanneer een elfjarige jongen zijn vriendje twee tanden uitslaat, gaan de ouders met elkaar in gesprek. Een formaliteit - denken ze. Maar naarmate de glazen gevuld en geledigd worden, slaat de gezelligheid om.

Klinkende dialogen en spitse humor dragen deze komedie, waarin kleinmenselijke drama’s uitlopen in hilarische, bitterzoete taferelen. In 2011 verfilmde Roman Polanski het stuk met o.a. Jodie Foster en Kate Winslet. Nu maken West-Vlaamse klasbakken Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Lien De Graeve en Tom Ternest zich op voor een partijtje verbaal boksen.

Een voorsmaakje van de repetitie:

Ticket: €25. Bestel hier uw tickets.

ZAT. 24.11.2018: ISOLDE (XL) - ‘CARTES POSTALES’

Share

isolde lasoen cartes postales

Isolde Lasoen - bekend als drumster van o.a. Daan - tovert op zaterdag 24 november de Mastbloem om tot un café chantant pétillant. Naast eigen songs serveert ze een cocktail van Franse chansons en Engelstalige sixties pop. Denk aan Françoise Hardy, Serge Gainsbourg, Sonny & Cher, Alain Barrière, France Gall, The Kinks, Brigitte Bardot and you get the picture.

Une nuit de folie garantie à Kruishoutem !

Ticket: €25. Bestel hier uw tickets.